: Birecik Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Begit, AK Parti’ye Katıldı

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Begit, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozetle resmen AK Parti’ye katıldı. Begit’in katılımı, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen programda gerçekleşti. Tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’ye yeni katılan belediye başkanlarına parti rozetlerini takdim etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye için çalışan, üreten, koşturan, Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yerimiz var. Millete hizmet derdinde olan herkese kapımız açıktır. Partimize katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyor, millete hizmet yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Mehmet Begit’in yanı sıra, Türkiye…

Belediye Başkanı Birecik Belediye Başkanı GÜNDEM Güneydoğu Mehmet beygit 

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Bağımsız Belediye Başkanı Mehmet Begit, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın taktığı rozetle resmen AK Parti’ye katıldı. Begit’in katılımı, AK Parti’nin 23. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen programda gerçekleşti. Tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’ye yeni katılan belediye başkanlarına parti rozetlerini takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Türkiye için çalışan, üreten, koşturan, Türkiye için dertlenen herkese AK Parti çatısı altında yerimiz var. Millete hizmet derdinde olan herkese kapımız açıktır. Partimize katılan arkadaşlarımıza hoş geldin diyor, millete hizmet yolunda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Mehmet Begit’in yanı sıra, Türkiye genelinde farklı illerden bağımsız ve farklı partilerden gelen belediye başkanları da AK Parti saflarına katıldı. Bunlar arasında Adana’nın Saimbeyli ilçesinden Mahmut Dal, Elazığ’ın Arıcak ilçesine bağlı Bükardı beldesinden Ali Açmaz, Konya’nın Doğanhisar ilçesinden Ali Öztoklu, Uşak’ın Banaz ilçesinden Zafer Arpacı gibi isimler de yer aldı.

Ayrıca, 14 Mayıs seçimlerinden sonra İYİ Parti’den istifa eden ve bağımsız olarak çalışmalarını sürdüren İstanbul Milletvekilleri Seyithan İzsiz ve Ahmet Ersagun Yücel de AK Parti’ye katılan isimler arasında bulunuyor.

Mehmet Begit’in AK Parti’ye katılması, Birecik ilçesi ve Şanlıurfa’da da geniş yankı buldu. Begit’in AK Parti’ye geçişi ile birlikte ilçede siyasi dengelerin nasıl şekilleneceği merak konusu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment